Stressvrij, slimmer en met plezier werken

Herken je dit?

  • Druk, druk, druk! Altijd tijd te kort.
  • Een overvolle inbox, die je maar niet scroll-vrij krijgt.
  • Geen overzicht meer op alles wat je nog moet doen.
  • Een toenemend gevoel van werkdruk.

Meer uren of harder werken helpt niet. Op een andere manier werken wel!

Hoe dan?

Door training & coaching van Moeiteloos Werken maak jij je deze andere manier van werken eigen. 
Moeiteloos Werken, dat werkt!

Waarom Moeiteloos Werken?

Door bewust te worden van je werkgewoonten en te ervaren hoe dat ook anders kan, creëer je (weer) overzicht op je e-mail, taken en tijd. Je leert slimme keuzes te maken, prioriteiten te stellen, effectief te plannen en weer baas te zijn over je eigen tijd en energie.

Het resultaat?

  • Grip op je werkzaamheden & informatie;  
  • Een scroll-vrije inbox; 
  • Meer tijd voor dat wat écht belangrijk voor je is. 

1-op-1 coaching Moeiteloos Werken

Ons intensieve 1-op-1 traject (online en/of offline): begeleiding op maat met individuele, exclusieve aandacht voor jouw persoonlijke werksituatie. Gedurende een periode van 3 tot 4 maanden gaan wij samen aan de slag. Je maakt stap voor stap de vertaling van de theorie naar de praktijk. Wij zijn jouw persoonlijke coach op weg naar Moeiteloos Werken. 

Ga naar 1-op-1 coaching Moeiteloos Werken

In company training Moeiteloos Werken

Wil je met jouw team of afdeling Moeiteloos (leren) Werken of E-mailen? Daarvoor verzorgen we speciale in company trainingen, voor groepen van 4 tot 12 deelnemers. De training bestaat uit een plenaire bijeenkomst, aangevuld met individuele werkplekbezoeken. Begeleiding op maat. Dat maakt het verschil!

Ga naar in company training Moeiteloos Werken

coaching programma Moeiteloos Leven

'Happy 50': een programma speciaal voor vrouwen vanaf circa 45 jaar. Over gelukkig leven & werken. Vol energie, passie en plezier! Samen aan de slag om alle aspecten van je leven te bekijken. Hoe gelukkig ben je? Met je leven en je werk? Doe jij nog waar je goed in bent en energie van krijgt? Of is het tijd voor een pas op de plaats en helder te krijgen hoe jij jouw 2e helft invulling wilt geven? 

Ga naar 'Happy 50' van Moeiteloos Leven

Lisette heeft een prettige manier van training geven & coachen: helder, concreet en met humor. De opzet van de training past goed bij mij: persoonlijk en direct in praktijk brengen. Fijn dat er ruim de tijd is om het geleerde in praktijk te brengen voor de volgende sessie. Ben erg tevreden en pluk nog dagelijks de vruchten van de training.

~ Catrien van Middelkoop

Na drie sessies met Madelon kan ik eindelijk de tijd besteden aan dat deel van mijn werk waar ik tijd aan wil besteden. Madelon is fris en fruitig, en heeft een beproefde methode ontwikkeld die als je een beetje gedisciplineerd bent de wereld verandert: van zoeken en verrast worden, naar vooruit kijken en anderen verrassen!


Charles Snijder